DE exemplu in cazul austriei :
If you do not qualify for a Canada Pension Plan benefit, Canada will consider periods of coverage under the Austrian pension program as periods of contribution to the Canada Pension Plan.
Da, comisare este vorba des...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
DE exemplu in cazul austriei :
If you do not qualify for a Canada Pension Plan benefit, Canada will consider periods of coverage under the Austrian pension program as periods of contribution to the Canada Pension Plan.
Da, comisare este vorba des...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Buna,comisare!Am citit toate inf.din acest topic,pt ca ma intereseaza f.mult.Venim si noi in curand in Canada.Sotul meu are 44ani si a lucrat 5 ani jumatate in Austria.Chiar sapt aceasta am trimis o cerere in Austria pt eliberarea adeverintelor de lu...
Ora este GMT - 8 ore Du-te la pagina Anterioara1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pagina 11 din 11
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum