@Radu55.un prieten , cetatean canadian, s-a insurat anul trecut cu o fata din Romania si procesul de primire a vizei pentru fata a durat 3 luni
@Ditu...cauta pe site la ''imobiliare'' si vei gasi multe oferte...i-a legatura cu cineva care are de inc...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
@Radu55.un prieten , cetatean canadian, s-a insurat anul trecut cu o fata din Romania si procesul de primire a vizei pentru fata a durat 3 luni
@Ditu...cauta pe site la ''imobiliare'' si vei gasi multe oferte...i-a legatura cu cineva care are de inc...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
_________________ ingredientele unei vieti fericite : prostie plus ignoranta
Din Ro am cautat pe kijiji de inchiriat si am gasit 2 camere la un particular care inchiria la basement.Ne-a trimis fotografii pe e-mail si cum zona era super ok si pretul bun (600$/luna) i-am spus "da, inchiriem...
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum