Emigrarea pe partea federala/engleza Etapele emigrarii in provinciile engleze ale Canadei: variante de emigrare, actele necesare, formulare, costuri, teste de limba, informatii si discutii
Ii invit pe toti cei care aplica sau au aplicat pe partea engleza sa ne continuam discutiile aici. Cu mentiunea si rugamintea pt viitorii nostri colegi de forum sa citeasca si
Cred ca topicul celalalt a cedat sub presiunea inteligentei si poftei no...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
_________________ The key for success: faith, patience and ambition.
Si pe mine ma iubesti? ). Singurica singurica?...
De ce ai scris "2008-2009"? Mai sunt 5 luni si intram in 2010.
Parerea mea e ca era de ajuns 2009.Deh...las-o asa acum
P.S. Tot timpul am ceva de comentat phiu phiu phiu ( sa nu m...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Minodora,primiti si veterani,LOL?Oricum,asa cum a spus asa de frumos Gilbert,noi am fost ca o familie...si,pot afirma cu certitudine,ca forumul Emigrarea pe partea Engleza2 a fost cel mai civilizat si de ajutor de pe acest site. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=zmBd6AaSH-w
Welcome Marianne!
Clar ca primim si veterani. Si tocmai din respect pt veterani n-am scris doar 2009. In sensul ca cei care incep sau au inceput sa aplice in perioada aia au facut-o dupa legea noua.
Pai sa stii ca asa am simtit si eu ca suntem. In...
_________________ The key for success: faith, patience and ambition.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum