Stiinta si tehnica Intrebari, raspunsuri si discutii de natura tehnica: calculator, internet, autovehicule, electronice si electrocasnice Atentie: aceasta rubrica NU este pentru postarea anunturilor de vanzari-cumparari/servicii. Anunturile postate vor fi sterse.
Salut
Eu despre ceasuri nu stiu mai nimic, insa vreau sa-mi iau unul bun. Vreau ca cei mai cunoscatori ca mine in domeniu sa vina si sa isi spuna parerile aici. Sa zicem ca vorbesc de un buget de 2-maxim 300 $.
La banii astia ma ating de vreun elve...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
_________________ And those who were seen dancing were thought to
be insane by those who could not hear the music.
Bravo ETu. Da si tu amanunte: cam cat ar costa, de unde il cumpar.
Daca stii marca asta, Sector, comaparata cu altele gen Swatch e mai buna, e mai rea... orice amanunt in plus e binevenit
Dupa cum ziceam, nu prea stiu mare lucru despre ceasuri, dec...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
_________________ And those who were seen dancing were thought to
be insane by those who could not hear the music.
Eu am un Swiss Military, l-am cumparat prin intermediul TD Canada Trust (au avut o oferta pentru clienti). E un ceas cu un aer mai serios ("de costum"), cu bratara metalica, nu e gen casual/sport sa mearga la blugi... _________________
Ora este GMT - 8 ore Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 13, 14, 15Urmatoare
Pagina 1 din 15
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum