Una dintre pasiunile noastre in Romania (care reuseste sa ne aduca si ceva banutzi) este confectionarea de accesorii unicat, lucrate manual, in toate culorile posibile, intr-o tehnica pe care nu o mai foloseste sigur nimeni pe aici... si nu stiu prin...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Eu am vazut cateva magazinase foarte mici in care mai vand si lucruri hand-made. am vazut genti si bijuterii de sticla pe la magazinele indienilor ( de fapt, o camera la casa ), in cartierul chinezesc.
Chiar in centrul este un magazinas de hand made...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Multumesc Galben,
voi incarca cateva poze mai recente pe blogul nostru si iti voi trimite link-ul.... Si promit (pentru ca si eu vreau sa vin in Toronto) ca te anunt cand vin ca sa-mi spui ce geanta vrei si ti-o voi aduce...
Multumiri ! Astept cu interes linkul ....ma multumesc si cu modelel mai vechi, nu fac mofturi .
Din pacate, gentuta din Romania nu mai trebuieste adusa, ca una am comandat, alta mi-a facut...asa ca mi-am luat jucariile si am plecat. Da' va multumes...
Ora este GMT - 8 ore Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Urmatoare
Pagina 1 din 7
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum