Emigrarea pe partea franceza/Quebec Etapele emigrarii in Quebec, provincia franceza a Canadei: variantele de emigrare, actele necesare, formulare, costuri, teste de limba, informatii si discutii
Spuneţe-mi dacă este adevărat, că în toamna aceasta septembrie 2007 se v-a putea ptrece convorbirea la Chişinău p/u basarabeni?
Şi încă o situaţie dacă ne invită la convorbire în bucureşti, dar soţia v-a fi în a 8-a lună, cum de p...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Referitor la interviu nu stiu-se duce vestea ca vor fi, dar oficial nam vazut nicaieri.
Referitor la sotia gravida, eu am mers cu sotia gravida 6.5 luni, in iunie 2007, a fost f. greu pentru ea. Din partea canadienilor obstacole no sa ai, eu nu iam...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum